بیشتر با سرکه خرما آشنا شویم


مفید بودن سرکه خرما مستم خمری بودن آن است.

به این معنی که فرآیند تولید سرکه طبیعی سنتی خرما می بایست به طور کامل در مدت 2ماه سپری شود. این فرایند باید بدون استفاده از هرگونه مواد افزودنی ( کارامل و . ) و با کمک آنزیم تولید سرکه به روش طبیعی انجام شود.

ادامه مطلب

سرکه طبیعی سنتی خرما

سرکه ,خرما ,طبیعی ,سنتی ,تولید ,استفاده ,تولید سرکه ,طبیعی سنتی ,سرکه خرما ,سنتی خرما ,سرکه طبیعی

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مرکز فنی وحرفه ای شماره 16 کیاسر علوم شناختی و رسانه عربی هفتم نگارش بیزینس پلن و طرح توجیهی یادداشتهای قاسم بهرامیان اسکین کر شیراز به یاد بچگی،بادکنک زردِ زرد آکادمی ذهن تجاری همه چیز در مورد آزمونSAT مجموعه خدمات خودرو تویولند