بیشتر با سرکه خرما آشنا شویم


مفید بودن سرکه خرما مستم خمری بودن آن است.

به این معنی که فرآیند تولید سرکه طبیعی سنتی خرما می بایست به طور کامل در مدت 2ماه سپری شود. این فرایند باید بدون استفاده از هرگونه مواد افزودنی ( کارامل و . ) و با کمک آنزیم تولید سرکه به روش طبیعی انجام شود.

ادامه مطلب

سرکه طبیعی سنتی خرما

سرکه ,خرما ,طبیعی ,سنتی ,تولید ,استفاده ,تولید سرکه ,طبیعی سنتی ,سرکه خرما ,سنتی خرما ,سرکه طبیعی

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

صفحه ی شخصی رحمت نبی زاده (یاسین) مسجد سلمان لوله بازکنی و تخلیه چاه (اسنپ لوله) خرید و فروش کارتن (مقوا و پلاست) فضای مجازی آرموو lovestory فروشگاه اینترنتی باباکدخدا مهم ترین کانال ها در شبکه های اجتماعی رفقای مسجدی